I forbindelse med at jeg tager en yoga TTC i november og december måned, har jeg besluttet mig for at læse et udpluk af litteraturen omkring yoga. Der er meget, rigtig meget, og min forventning er, at der kommer til at være langt i mellem snapsene. Heldigvis har underviserne på læreruddannelsen shortlistet 14 bøger som de mener er læseværdige. På den måde er jeg let og smertefrit fået mere end 1000 selvhjælps/mindfullness/yoga-titler skåret ned til et realistisk antal, som det er min plan at læse i den kommende tid.

Bøgerne jeg går i kødet på er listet her og jeg vil løbende anmelde dem her på bloggen, og evt inspirere folk til at vælge eller fravælge nogle af titlerne. i min rating uddeles der 1 – 5 yogamåtter. 1 yogamåtter til den brutalt uyogiske, hensynsløst selvpromoverende og kedsommelige og 5 yogamåtter til dens modstykke. Jeg glæde r mig til at komme igang med læsningen og til at høre om der er folk som har andre forhold til bøgerne eller som evt. mener at jeg mangler nogle på listen.

 

 • Anusara Yoga Teacher Traning Manual – John Friend
 • Bhagavad Gita – Eknath Eswaran
 • Yoga sutra – George Feuerstein
 • The heart of meditation – Sally Kemptom / Swami Durganand
 • Yoga at the wall – Nancy Mac Coaghan
 • Yoga body buddha mind – Cyndi Lee
 • Light on Yoga – B.K.S Iyengar
 • Anatomy of hatha yoga – H. David Coulter
 • JivaMukti Yoga – Sharon Ganon & David Life
 • Awakening the Spine – Vanda scaravellis
 • Living your yoga – Judith Lasater
 • A path with heart – Jack Kornfield
 • Nærmere Noget – Simon Krohn
 • Tantra Illuminated – Christopher Wallis