”Akroyoga har fået mig til at føle mig hjemme i København, som hverken venner, familie eller en god lejlighed har kunnet. Det community som vokser omkring akroyoga, og som er grundlæggende for at træningen kan foregå, har givet mig en meget mærkbar grund til at være (og blive) i København”

Akroyoga blander både yoga, akrobatik og thaimassage. Det kræver en forklaring. Fra yogaen låner det nærværet og sanseligheden af hvordan det rører din egen krop at bevæge sig med andre. Det intense partnerarbejde og legen med meget krævende bevægelser er inspireret af akrobatikken og thai massagen hjælper dig til at holde dig selv og din træningspartner blød og afslappet så kroppene kan holde sig legende lidt længere.

Det er blevet mit privilegium sammen med Line Bangsbo (hende som sidder på mine fødder) at undervise og opbygge communitiet i Danmark og jeg er meget taknemmelig og ydmyg over at varetage den opgave. For halvandet år siden var der ingen akroyoga i Danmark og nu er der samlet sig en gruppe af folk som mødes og træner, leger, masserer og griner og det er akroyoga de samles om.

Hvornår har du sidst delt din yogamåtte med en anden? Jeg blev gladere da jeg begyndte at dele min med andre.

Acroyoga kitchen

 

Mere om acroyoga: Blog: Om at skabe et hjem, Foto: Lil Li Breininger reportage, Foto: Urban Acroyoga Retreat