Jeg kan godt lide dialogen og hvis den ikke opstår af sig selv, så sætter jeg en dyd i at inspirere eller at udtrykke tingene så tilpas udfordrende og provokerende, at der kommer respons – og så dialog. Når jeg holder oplæg og foredrag gør jeg det for at flytte tilhørerne – tit ender vi også med at bevæge os.

Her er nogle emner som jeg godt kan lide at tale om:

Balance: Et foredrag om en krop og en verden i ubalance. Delvist inspireret af en busrejse igennem USA, hvor jeg så samfundets ubalance i super size menuer og store biler og delvist inspireret af to måneders halsbrækkende balanceeksperimenter på egen hånd rundt i Indien.

Frihed: Et foredrag om at have evnen til at forestille sig et liv anderledes end det man lever blandet med modet til at ændre på det, hvis det man forstiller sig skulle virke mere tiltrækkende.

Bevægelsesidentitet i storbyen: Et oplæg om at skabe sin identitet ved at bevæge sig kreativt i bybilledet. Jeg tager afsæt i mange års parkourtræning i bybilledet og successen med at skabe bevægelse i kraft af byen snarere end på trods. Alle bør i dag tage stilling til hvordan man sikrer sig en sund bevægelsesidentitet i byen.

eksporteret jeppe83