”Du bliver ikke god til at bevæge dig af at dyrke yoga – eller af nogen anden specifik bevægelsesform for den sags skyld – du bliver bare god til det du gør, i det her tilfælde yoga. Hvis du virkelig vil mestre bevægelse i alle dens former så må du eksperimentere, skifte sportsgren og aldrig stoppe med at udforske dit potentiale. Vær åben. Vær nysgerrig. Vær legende”

bwjeppe14_1 lille

Jeg har aldrig kunnet finde mig til rette med én bestemt bevægelsesform. Der dukker altid noget nyt op, som jeg ikke kan finde ud af. Som kan udfordre mig på en ny måde. Som kan kultivere og udvikle andre dele af min person. Så er jeg nødt til at bide på. Følelsen af at det kan lade sig gøre at blive dygtigere og at jeg gennem min udvikling måske endda bliver et lidt bedre menneske, har altid været min motivation for at stå op og for at gå i seng, og det som holder dødsangsten fra døren.

Min interesse i bevægelse går i stigende grad i retning af, hvordan vi kan realisere os som bymennesker ved at bevæge os. En håndstand kan være imponerende, men hvis den ikke er et udtryk for noget mere, så falder den til jorden for mig – også selvom den rent faktisk bliver stående. Bevægelse kan for mig at se ikke være mål i sig selv. Du skal blive rørt af at bevæge dig ellers rør det mig ikke.

Her er de bevægelsesformer som fylder mest for mig netop nu. Om et år ser det forhåbentlig anderledes ud.

Akroyoga, parkour, barfodsløb, slackline og yoga.